Dragi članovi! Kao što možete videti ubacili smo brojne nadogradnje u backoffice, treba samo da se ulogujete u svoje naloge kako biste ih videli. USKORO pokrećemo naš DGold Mining (za rudarenje kriptovaluta) sistem. Sada možete izvršiti uplate preko Ethereum Walleta (ETH), Solid Trust Pay platnog procesora uz Payeer, AdvCash, i Cryptonator sa mogućnošću uplata za naše koine sa čak 10 kriptovaluta. Da li ste znali? Naša DGold igra vas čeka u vašoj kancelariji kada se ulogujete. Probajte pronaći 1 DGold koin, ili možda 2, a možda i ništa. Imate svakih 1h da okušate vašu sreću u ovom PROMO periodu!
Sada možete videti više mogućnosti za kupovinu našeg koina, nove platne procesore, imate opciju da vidite svoje referale u svih 5 nivoa ispod vas, kao i mogućnost da im pošaljete poruku i da ih kontaktirate. Nemojte zaboraviti da ih podsetite da kupe što više koina, jer će više zaraditi, ali i vi ćete dobiti 3% zarade u koinima samo zato što su registrovani ispod vas. 🙂
Uskoro će biti mnogo novina na sajtu, pozivamo vas da se logujete svaki dan u svoje naloge i proveravate zahteve za kupovinu DGold koina i stanje u vašim nalozima. Spremite se za naš DGold PTC sistem, DGold Mining (rudarenje), DGold investing game i još mnogo toga..
Jako je važno da sada kupujete što više DGold koina jer mu je cena najmanja, sada možete kupiti najviše koina za najmanje novca, a kasnije u ICO fazi će vam se to više isplatiti.
Radi razvijanja projekta, DGold koin do kraja 2018 godine može lako dostići 25-30$, tokom 2019 njegova vrednost može narasti na 100$ a od 2020-te očekujemo da mu vrednost bude 500$ i više.
Zarada od kupljenih DGold koina: Posle završetka Pred ICO i pokretanja glavnog ICO programa, dobićete zaradu u dolarima od 150% na ulog za kupljene DGold koine u Pred ICO fazi. Na primer, kupite DGold koine za 1000$ i po pokretanju ICO dobijate 5% dnevno radnim danima, do isplate od 150% odnosno u ovom slučaju 1500$. Sada je vreme da kupite što više DGold koina i obezbedite sebi lepa primanja po pokretanju ICO faze programa.

Mi ne sledimo standarde - mi ih postavljamo !

Uzmite na poklon 100 DGold Koina! – Registrujte se sada!

Ova verzija sajta je trenutno V1 , uveliko se radi na verziji koja je bolja i lakša za upotrebu, kao igra jedinstvena u svetu!

Ovo je zadnja šansa kupovine DGold-a po ceni 0.001

KUPI DGold PO CENI 0.001

Šta je DGold i naš projekat

DGold je drugačiji i različit od ostalih kriptovaluta koje se nude na veoma bogatom tržištu danas. Napravljen je od strane vrsnih stručnjaka i podržan od preko 1700 suvlasnika širom sveta. Iza njega stoje više neprofitabilnih slobodarskih, antiglobalističkih organizacija, sa preko 200 akademika, naučnika i istraživača iz Srbije, sa celog Balkana, dela zapadne Evrope, Amerike, Rusije, Ujedinjenih Emirata, Kine, Japana, Indije i ostatka sveta.

DGold će biti zvanično platno sredstvo objedinjenog multi investicionog i marketing sistema koji se zove Easy Cloud. On će biti vaš svakodnevni digitalni novac, sa njim ćete moći kupovati preko naših sajtova, ali i drugih koji ga budu prihvatili u budućnosti. Moći ćete trgovati njime u našoj internoj menjačnici, menjati ga za druge kriptovalute BTC, ETH i druge zvanične monete; USD, Euro, Juan i druge.

Naš projekat sadrži 4 faze i to:

 • Investicioni deokoji podrazumeva da investitori ulože u naše projekte i za to dobijaju određene zarade u procentima. U ovom slučaju ulaganje u DGold koin,
 • Razvojni deo podrazumeva obezbeđivanje sredstava za pokretanje šest samoodrživih podsistema, u koje će se po potrebi ubacivati novac za isplate iz spoljnih izvora rudarenjem drugih kriptovaluta,
 • Plan ulaganja u izgradnju istraživačkog solarnog i ekološkog centra podrazumeva obezbeđivanje sredstava za izgradnju centra koji će se baviti alternativnim istraživanjima,
 • Pokretanje naše socijalne mreže

Radi razvijanja projekta, DGold koin do kraja 2018 godine može lako dostići 25-30$, tokom 2019 njegova vrednost može narasti na 100$ a od 2020 očekujemo da mu vrednost bude 500$ i više!

DGold Pred-ICO

DGold je koin budućnosti. Stvorili su ga vrhunski stručnjaci koji žele svim ljudima na planeti finansijsku slobodu.
Želimo da ovaj koin postane treća valuta na svetu i težimo ka ostvarenju tog cilja.
Trenutno ga prodajemo po najnižim cenama i sada je pravo vreme da ga posedujete što više možete.
Imamo odličan plan koji će doneti svakom od vas velike novčane prihode.
Budi deo svetske revolucije i postani naša porodica.

DGold Besplatne Igre

U našem sistemu imamo igru na sreću koja vam može doneti besplatne koine.
Uskoro uvodimo još igrica na sreću koje će vam doneti još dodatni novčani prihod kao i veći broj koina koji će biti u vašem ličnom vlasništvu.
Igrice su zanimljive i biće vam zabavno dok ih budete igrali.

DGold Rudarenje

Ne moramo mnogo govoriti na temu o miningu jer mnogi od vas vrlo dobro znaju šta je mining.
Mining predstavlja iznajmljivanje mega/hach snage koju koristite za rudarenje crypto valuta.
U našem mining sistemu imaćete veoma povoljne pakete koji će vam doneti dodatni prihod što u dolarima tako i u koinima.
Svaki paket je jasno definisan i donosi zaradu na mesečnom nivou u roku od 30 dana.
Da biste koristili naš mining potrebno je da kupite jedan od paketa u svojoj kancelariji.

Uskoro u našem sistemu

DGold Plaćene Reklame

Mnogi od vas znaju sta znači PTC ( klikanje plaćenih reklama ) mislim da ne treba o tome puno govoriti…
Ovo ce biti prvi PTC sistem gde ćete zarađivati koine a i dolare u isto vreme.
Imaćete mogućnost da unovčite vaše koine tako što ćete kupiti paket za vaše lično oglašavanje.
Napravićemo pakete za manje i veće zarade kao i besplatnu zaradu za sve one koji nemaju novca.

DGold Investicione Igre

Imamo u planu da uvedemo igrice gde ćete moći da zarađujete novac i isplaćujete na vaš platni procesor.
Igrice će biti vaša zabava a ujedno i još jedan dodatni način da zaradite novac.
Napravićemo više investicionih igara da bi vam bilo zanimljivo dok ih budete koristili i zarađivali vaš novac.

DGold Kupi/Prodaj

Ovaj sistem će doneti nešto što samo možete da sanjate.
U ovom sistemu koin će imati pravu vrednost a to je da ćete moći da kupujete i prodajete između sebe stvari u DGold koinima.
Na jednom mestu jedna velika prodavnica i aukcija stvari za svakog od vas po nešto.
Članovi će moci da prodaju svoje stvari ili proizvode ili kupuju tuđe proizvode od nekog drugog člana sa sajta.
Predivno !!! Zar ne ?

DGold Exchange

Dakle kao što i na našem sajtu možete pogledati da će pred-ICO trajati sve dok cena koina ne dostigne vrednost 0.01 $.
Kada cena koina dostigne datu vrednost mi ćemo integrisati našu menjačnicu koja će biti internog karaktera.
Moći ćete da prodajete koine između sebe po cenama koje vi sami odaberete a da su pritom za vas profitabilne.
Kasnije imamo u planu da naš koin izbacimo i na druge zvanične menjačnice koje će prihvatiti naš koin.

Zašto je naš koncept drugačiji od ostalih ?

U Pred ICO fazi najvažnije je kupiti što više DGold koina po što nižim cenama. Kada kupite naš DGold koin vi ga posedujete i možete raditi sa njim šta želite.

Možete ga zadržati i sačekati da mu poraste vrednost, možete ga prodati, menjati ili pokloniti nekome, on je vaš i na vama je kako ćete ga koristiti. Kod drugih sličnih sistema vi „iznajmljujete“ koine i dobijate određenu zaradu u procentima za to, kod nas vi kupujete i posedujete DGold koin i imate ga u trajnom vlasništvu. Zato je naš ponuđeni sistem jedinstven.

Zarada od kupljenih DGold koina

Posle završetka Pred ICO i pokretanja glavnog ICO programa, dobićete zaradu u dolarima od 150% na ulog za kupljene DGold koine u Pred ICO fazi.
Na primer, kupite DGold koine za 1000$ i po pokretanju ICO dobijate 5% dnevno radnim danima, do isplate od 150% odnosno u ovom slučaju 1500$.

Nudimo vam mogućnost menjanja DGold koina u našoj internoj menjačnici, a kasnije i na drugim javnim većim berzama, kao i prodaje istog postojećim ili novim investitorima

Mogućnost prodaje našeg DGold koina u našoj menjačnici nam svakako daje prednost nad drugim pokretačima sličnog koncepta, jer oni nemaju ovu opciju. Njihove koine koje kupite ko zna kada ćete moći prodati, kod nas to nije slučaj. Odmah po pokretanju ICO vi ćete moći ponuditi svoje koine u našoj menjačnici i tako zaraditi od kupovine novih ulagača koji su propustili Pred ICO fazu. Na primer, u Pred ICO fazi kupite koine po ceni od 0.001 koji vam vrede 1000$ i prodate ih u menjačnici po ceni od 0.005, vi ste zaradili 5 puta više od uloga tj. 5000$

$0.001

PRED ICO cena po kojoj ste kupili koine

$1000

Vrednost kupljenih koina u PRED ICO fazi

$0.005

Primer vaše cene po kojoj prodajete koine u menjačnici

$5000

Vaša zarada u odnosu na ulog iznosi 5000$, odnosno 5 puta više

Ukupna ponuda DGold koina

Total Supply

900,000,000,000,000

ETH adresa ka našem DGold koinu

Naši dugoročni planovi

Vremenska linija projekata

Pred ICO Prodaja DGold koina do isteka zaliha kako je to unapred predviđeno. DGold dobija na vrednosti ulaganjem u njega. (kupovina jače opreme za rudarenje kriptovaluta od čijih zarada će se isplaćivati ulagačima po pokretanju ICO faze projekta)
March 2018
ICO DGold postaje zvanična valuta čitavog projekta sa jakom valutnom pozadinom. Isplata od 150% (5% radnim danima) na ulog od kupljenih DGold koina ulagačima uz mogućnost menjanja i prodaje DGolda u našoj menjačnici.
July 2018
Easy Cloud Pokretanje šest samoodrživih investicionih sistema sa mogućnošću ubacivanja novca iz spoljnih izvora od rudarenja (mining) kriptovaluta.
Easy Cloud The launch of six self-sustaining investment systems with the possibility of investing money from external sources of mining of the crypto currencies.
September 2018
Izgradnja istraživačkog solarnog i ekološkog centra Početak izgradnje istraživačkog centra koji će se baviti antiglobalističkim i alternativnim temama, kao i istraživanjima na visoko tehnološkim poljima.
October 2019
Osnivanje fondacije za podsticanje i negovanje nataliteta Izuzetno važna stvar na kojoj ćemo staviti akcenat je podsticanje nataliteta da bismo u budućnosti postojali kao narod i zadržali svoj nacionalni identitet.
November 2019
Izgradnja eko sela i parka u dolini Rtnja, najveće piramide na svetu u okolini Soko Banje u Srbiji Projekat od izuzetnog nacionalnog značaja, pored svrstavanja Rtnja u turističke destinacije, bavićemo se i istraživanjima sa ciljem objavljivanja istine o Rtnju celom svetu kao najvećoj piramidi u svetu.
February 2020
Dugoročan projekat izgradnje solarnog grada Konstrukcija i izgradnja Solarnog grada koji će se sastojati iz više delova, a koji će kada se sklope činiti veću celinu i grad na bilo kom mestu planete Zemlje, a u cilju spasavanja od prirodnih katastrofa, poremećaja klime, ili globalne kataklizme.
March 2020

Motivi pokretanja projekta

Učešće u ovom projektu inicijatorima donosi:

Pored obezbeđivanja redovnih mesečnih primanja, takođe i primarno obezbeđivanje poslovnog prostora i potrebnih sredstava za rad Ekološkog pokreta Novog Sada, najuspešnije ekološke organizacije u Evropi po oceni nemačkih Zelenih i bratske Sangejzing organizacije, kao i drugih srodnih organizacija i udruženja koje dele isto programsko opredeljenje.

Drugo, obezbeđivanje sredstava za istraživačke radove, angažovanja kadrova i obezbeđenje potrebne opreme.

Treće, samostalna istraživanja na više polja radi dobrobiti čitavog čovečanstva preko lokalnih i regionalnih područja.

Delatnosti kojima će se baviti naučno istraživački solarni i ekološki centar

Naučno istraživački solarni i ekološki centar će istraživati pojave i aktivnosti usmerene na smanjenje čovečanstva koje se i sada manje više potpuno javno sprovode kao što su:

 1. Zaprašivanje stanovnika urbanih sredina hemijskim otrovima iz aviona poznato i po engleskom nazivu te pojave chemtrails,
 2. Uticaj proizvoda od genetički modifikovanih organizama (GMO) u ishrani na čoveka,
 3. Uticaj GMO poljoprivrednih kultura na prirodno okruženje,
 4. Uticaj herbicida stvorenih radi tretiranja GMO kultura na zemljište (glifosat),
 5. Analiza odredbi i razobličavanje cilja Kodex Alimentariusa, pravilnika o metodama sprovođenja genocida nad čovečanstvom,
 6. Istraživanje posledica upotrebe opasnih aditiva u prehrambenim proizvodima na zdravlje stanovništva,
 7. Istraživanje uticaja hlora i fluora u pijaćoj vodi na zdravlje stanovništva,
 8. Istraživanje sastava i uticaja vakcina na zdravlje vakcinisane dece,
 9. Statističko istraživanje pojave oboljenja i smrtnosti (morbiditeta i mortaliteta) stanovništva posle uvođenja određenih vakcina u upotrebu,
 10. Istraživanje uticaja alternativnih lekova na maligne i druge bolesti,
 11. Proučavanje uticaja solarne energije na zdravlje ljudi, kao i dobrobiti Vitamina D stvorenog u organizmu pod uticajem Sunčeve energije,
 12. Genetska i druga istraživanja na dokazivanju autohtonosti stanovništva Balkana iz zemalja bivše Jugoslavije i povezivanje sa stanovnicima Vinčanske civilizacije.

Istraživanja na polju visokotehnoloških pronalazaka

 1. Istraživanje i proučavanje Teslinih pronalazaka,
 2. Proučavanje mogućnosti primene tehničkih inovacija u svakodnevnom životu,
 3. Istraživanja na polju robotike, nanotehnologije, dronova, upotrebe kibernetičkih sredstava i proteza, kao i drugih korisnih stvari za društvo,
 4. Istraživanja na polju zaštite od veštačke inteligencije, nanobota, robota i dr. tehnoloških dostignuća koja bi se mogla jednog dana okrenuti protiv čovečanstva,
 5. Istraživanje posledica upotrebe psihotroničkog oružja na psihu i zdravlje stanovništva (posledice elektromagnetnog zračenja baznih stanica za mobilnu telefoniju),
 6. Istraživanje mogućnosti primene solarne energije u industriji i domaćinstvima,
 7. Istraživanja na polju obnovljive energije Sunca, vetra, vode itd.,
 8. Istraživanja na području korišćenja kanabisa u medincinske i druge svrhe, primarno u građevinskoj, drvoprerađivačkoj i prehrambenoj industriji, brodogradnji i drugim granama industrije,
 9. Proučavanje uticaja elektromagnetnog zračenja na prinos poljoprivrednih kultura i istraživanje mogućnosti proizvodnje poljoprivrednih kultura bez upotrebe veštačkog đubriva i hemijskih sredstava zaštite,
 10. Kao dugoročan plan, i kruna istraživanja; konstrukcija sofisticiranog, tehnološki visoko opremljenog Solarnog grada sastavljenog iz više nezavisnih delova koji će se moći međusobno sklapati u jedinstvenu celinu, gradeći tako osnovni grad na bilo kom mestu na planeti Zemlji; od poljana, šuma, planina, pa sve do pustinje i mora. Ovaj projekat je u planu još od 2011 godine, a sada je konačno dobijen mehanizam za način obezbeđivanja sredstava za rad na njemu

Istraživanja u oblasti prirodne i duhovne baštine

Drugi deo oblasti kojima će Naučno istraživački solarni i ekološki centar baviti jeste duhovna baština naroda sa ovih prostora na osnovu paleontoloških, arheoloških, pedoloških, istoriografskih i drugih nalaza u cilju bacanja drugačijeg svetla na istoriju naroda sa ovih prostora.

Poseban deo ove oblasti biće izdavačka delatnost primerena novoj eri informatičkog obrazovanja i informisanja stanovništva.

Istraživanje planine Rtanj nadomak Soko Banje u Srbiji kao najveće piramide na svetu i saradnja sa Fondacijom “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” iz RBiH uz prezentovanje široj javnosti, te doprinosu pisanju istorije iznova.

Upoznajte nas

Naš tim posvećenih ljudi

 • Miroslav Kiš

  Generalni direktor
  Predsednik Sangejzing organizacije
  Nezavisni istraživač i književnik

 • Nikola Aleksić

  Izvršni direktor
  Direktor Ekološkog pokreta Novog Sada

 • Dragan Davidovac

  Direktor marketinga i Global SEO

Referalni program

Naš savršeni referalni program, kao i zarada od referala privlači na stotine miliona investitora širom sveta

Level Koin
1. level 10 Koina
2. level 5 Koina
3. level 3 Koina
4. level 2 Koina
5. level 1 Koin

Metode plaćanja

DGold Contract Info

DGold Contract address:
Please DO NOT send your payment on this address or it will be lost!
Thank you
Nagrađujemo vašu vernost

Zarada od preporučivanja našeg jedinstvenog programa

Između ostalog nudimo vam mogućnost dodatne zarade DGold koina preporučivanjem našeg jedinstvenog sistema i to po raznim nivoima što je slikovito predstavljeno na našem dijagramu sa desne strane.
Pored toga, dobijate i DGold koin od kupovine vaših članova iz svih 5 levela, sjajnih 3%
(neki vaš član iz 5 nivoa dubine kupi koine za 100$, vi dobijate koine od toga 3$/0.001= 3000 DGold!)

 • 1. Level 10 koina
 • 2. Level 5 koina
 • 3. Level 3 koina
 • 4. Level 2 koina
 • 5. Level 1 koin

Specijalne nagrade

Prvih 100 koji učlane NAJVIŠE ljudi (bez obzira kupili naš koin ili ne) dobijaju koine po podeli od 500.000.000 komada kako to bude regulisano.

Prvih 10 koji učlane PREKO 100 članova (bez obzira kupili naš koin ili ne) dobijaju TOKOM PRED ICO FAZE PO 150$ DA SE MOGU HVALITI SVOJIM ISPLATAMA!!!

SVI KOJI UČESTVUJU U OVOJ REFERALNOJ TRCI MORAJU IMATI NAŠ DGold KOIN U VREDNOSTI OD MIN. 100$ (mogu ga kupiti ili učlaniti toliko ljudi koji će im dati vrednost u koinima 100$)